Om Induflow

Induflow er en VA-distributionsvirksomhed, som køber VA-armaturer, dvs. produkter for vandforsyning, ledningsnet, vandværker og renseanlæg, fra førende producenter i Europa, som Hawle og Nova Siria. Induflow sælger i Danmark med eget lager i Odense. Vi sælger produkter til både nyanlæg og vedligeholdelse.

Vore kunder kan inddeles i flere grupper: Grossister, Rådgivende ingeniørfirmaer, og slutbrugere så som kommuner, entreprenører og private og kommunale vandværker.

Induflow er en filial af Industri Belos AB i Sverige som er en del af Indutrade koncernen siden 1999.

Organisation for Induflow og Industri Belos AB >

Vor handels ide

Induflow er en VA-distributionsvirksomhed, som køber VA-armaturer, dvs. produkter for vandforsyning, ledningsnet, vandværker og renseanlæg, fra førende producenter i verden. Induflow sælger i Danmark med eget lager i Odense.

Vi sælger produkter til både nyanlæg og vedligeholdelse.

Vore kunder kan inddeles i flere grupper: Grossister, Rådgivende ingeniørfirmaer, og slutbrugere så som kommuner, entreprenører og private og kommunale vandværker.

 

Miljøpolitik

Induflow filial af Industri Belos AB skal som distributør have EN ISO 14001:2015 godkendelse og sammen med producenterskabe høj miljøstandard fra produktion til kunde.

Vi skal ha godt kendskab og følge alle tilgængelige miljølovgivninger samt relevante produktstandarder som vedrør vor virksomhed.

Vi skal arbejde systematisk for at forbedre vores egen virksomhed når det gælder energi- og ressourceeffektivitet, udslip, affaldshåndtering, transport og andre relevante miljøaspekter.

Vi skal altid udvikle vore kompetencer og interagere  med vore kunder for altid at kunne tilbyde det miljømæssigt bedste produkt eller løsning.

Code of Conduct

indutrade_coc_eng_2019.png


Certifikat

Indflow’s moderselskab Industri Belos AB er ISO 9001:2015 certificert og ISO 14000:2015 certificert.

ISO9001_2015.JPG  ISO14001_2015.JPG

Hawle
Nova Siria
logo_recanati.png